Schots en scheef

De ene minuut ligt Simon nog in zijn ziekenhuisbed, de volgende vliegt hij samen met zijn knuffel Odil in een luchtballon. Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? En wat zijn al die gekke witte ballen in de wei? En waarom staat een op-en-top Schot boven op de kantelen van een eeuwenoud kasteel met een zilveren schaar te zwaaien?

'Schots en scheef' is het eerste boekje met de avonturen van Simon en Odil. De opbrengsten van dit boekje gaan naar de verdere ontwikkeling van de website en het project van de vzw 4Kids.

 'Schots en Scheef' telt 32 bladzijden en is prachtig geïllustreerd door Lucy Elliott. De leuke teksten zijn van Gert Mahieu. Dit mooie boek voor jong en oud kan besteld worden voor de prijs van 12,50 euro (excl. administratie- en verzendkosten). De opbrengsten van dit boekje gaan naar het project.

Particulieren:
 Je kunt 'Schots en scheef' kopen in de betere boekhandelaars of bestellen per e-mail contact@simonodil.com.

Boekhandelaars (ISBN 9080897515):
 Wilt u als detailhandel 'Schots en scheef' in uw assortiment opnemen en deze online uit onze voorraad bestellen, dan kunt u in Vlaanderen bestellen via Boekenbank en in Nederland via CB Online.

Scholen (ISBN 9080897515):
 Wilt u als school, bedrijf of vereniging, het boek 'Schots en scheef' bestellen, stuur een e-mail naar contact@simonodil.com.
 
Prijs: 12,50 euro (excl. administratie- en verzendkosten)
 
'Schots en scheef' is ook verkrijgbaar in het Frans: 'Un Château trop fort!. 
Bestel per e-mail contact@simonodil.com.

Hebt u vragen of suggesties: stuur een e-mail naar contact@simonodil.com.

(c)PARCbooks, 2004. 
http://www.parcbooks.be
 

Nieuwsbrief