In de soep

Vandaag moet Simon naar de scanner, en eerlijk gezegd is hij wel een beetje bang. Zeker omdat zijn knuffelvriend Odil niet bij hem is. Maar als Simon zijn ogen dichtdoet, zit hij ineens in een duikbootje tussen de zeepaardjes. Die hebben zijn hulp nodig om hun koningin te redden. En Odil? Die duikt heel onverwachts weer op.

In de soep’ is het tweede boekje met Simon & Odil, de helden van de gelijknamige website www.simonodil.com. Deze interactieve website is opgezet voor langdurig of chronisch zieke kinderen. De opbrengsten van dit boekje gaan naar het project. Om zo de kinderen aan hun isolement te helpen onttrekken, de zorgen van kinderen én ouders enigszins te verlichten en het taboe rond erg ziek zijn een beetje te doorbreken.

In de soep’ telt 32 bladzijden en is prachtig geïllustreerd door Lucy Elliott. De leuke teksten zijn van Gert Mahieu. Dit mooie boek voor jong en oud kan besteld worden voor de prijs van 12,50 euro (excl. administratie- en verzendkosten). De opbrengsten van dit boekje gaan naar het project.

Particulieren: 
Je kunt 'In de soep' kopen in de betere boekhandelaars of bestellen per e-mail contact@simonodil.com

Boekhandelaars (ISBN 9080897515): 
Wilt u als detailhandel 'In de soep' in uw assortiment opnemen en deze online uit onze voorraad bestellen, dan kunt u in Vlaanderen bestellen via Boekenbank en in Nederland via CB Online.

Scholen (ISBN 9080897515): 
Wilt u als school, bedrijf of vereniging, het boek 'In de soep' bestellen, stuur een e-mail naar contact@simonodil.com.

Prijs: 12,50 euro (excl. administratie- en verzendkosten)

'In de soep' is ook verkrijgbaar in het Frans: '2 curieux sous les mers'.
 Bestel per e-mail contact@simonodil.com.

Hebt u vragen of suggesties: stuur een e-mail naar contact@simonodil.com.

(c)PARCbooks, 2005. 
http://www.parcbooks.be
 

Nieuwsbrief