De draad kwijt

Odil slaat weer toe. Met zijn poten vol chocolade blijft hij aan het toetsenbord plakken en, voor ie het weet, zit de knuffelkrokodil binnen in Simons computer. Daar in het donker wordt Odil achtervolgd door cookies en game monsters. Gelukkig doet Simon al het mogelijke om Odil terug in zijn kamer te krijgen voor de verpleegster arriveert.

'De draad kwijt' is het derde boekje met de avonturen van Simon en Odil. De opbrengsten van dit boekje gaan naar de verdere ontwikkeling van de website en het project van de vzw 4Kids.

'De draad kwijt' telt 32 bladzijden en is prachtig geïllustreerd door Lucy Elliott. De leuke teksten zijn van Gert Mahieu. Dit mooie boek voor jong en oud kan besteld worden voor de prijs van 12,50 euro (excl. administratie- en verzendkosten). De opbrengsten van dit boekje gaan naar het project.

Particulieren (ISBN 978 90 808 975 71):
 Je kunt 'De draad kwijt' kopen in de betere boekhandelaars of bestellen per e-mail contact@simonodil.com
.

Boekhandelaars (ISBN 978 90 808 975 71): 
Wilt u als detailhandel 'De draad kwijt' in uw assortiment opnemen en deze online uit onze voorraad bestellen, dan kunt u in Vlaanderen bestellen via Boekenbank en in Nederland via CB Online.

Scholen: 
Wilt u als school, bedrijf of vereniging, het boek 'De draad kwijt' bestellen, stuur een e-mail naar contact@simonodil.com.
 
Prijs: 12,50 euro (excl. administratie- en verzendkosten)
 
'De draad kwijt' is ook verkrijgbaar in het Frans: 'Le temps d’un éclair'.
Bestel per e-mail contact@simonodil.com.

Hebt u vragen of suggesties: stuur een e-mail naar contact@simonodil.com.

(c)PARCbooks, 2007. 
http://www.parcbooks.be

  

Nieuwsbrief